Klinikken i Brabrand


Klinikkens placering
Klinikken ligger på adressen Truevej 11 st., 8220 Brabrand i udkanten af Aarhus. Her er tale om helt nyrenoverede lokaler i rolige omgivelser blot 500 meter fra Brabrand Sø.
Her er fri parkering og nem adgang i bil fra bl.a. ringvejen og motorvejen fra Herning og Silkeborg kort herfra.
Der er bus lige til døren, og politisk arbejdes der også på at få genetableret et stop for både tog og letbane i Brabrand. Området omkring klinikken er generelt under fornyelse og forskønnelse. Aktuelt medfører det desværre også, at der er vejarbejde på Truevej – men det er midlertidigt og vil ikke genere vores samtaler.

 

Offentlig transport
Der er adskillige busser, som kører forskellige ruter og stopper nær klinikken, bl.a. rute 15 og 35 som stopper på Truevej. Dertil stopper bl.a. bus 113 på Silkeborgvej, hvor du med fordel kan stå af ved stoppet “Silkeborgvej/Tunnelen”. Herfra skal du gå et stykke videre frem til broen, hvor du kan tage trapperne direkte ned til Truevej. Når du går ned ad disse trapper, kan du ikke undgå at se den store gule bygning tæt på bro og trapper – det er klinikken ligger.

 

Hvis du kører hertil
Husnummeret er pt. svært at se fra Truevej pga vejarbejdet, så ring endelig til mig, hvis du kommer i tvivl, om du er det rette sted.
Fra Truevej skal du blot køre nogle få meter op ad Høiriisgårdvej, og så ligger indkørslen til Truevej 11 lige på venstre hånd.
Kommer du kørende fra Århus C kan du med fordel undgå Silkeborgvej i myldretiden ved at køre via J.P. Larsens Vej. Da kommer du direkte til Truevej med indkørslen via Høiriisgårdsvej lidt længere oppe ad vejen.

 

Parkering
Der er fri parkering – du kører i retning mod uret rundt om bygningen, og så parkerer du blot op imod eller langs hegnet, som omkredser området.
Da Truevej pt. er ved at blive udvidet med et ekstra spor, er vores parkeringsplads midlertidigt indskrænket i den side, der vender ud mod vejen – men der er stadig god plads bag bygningen.
Jeg låser porten ved indkørslen, når jeg kører fra klinikken, så vær obs på, at du ikke kan blive holdende i længere tid efter vores samtale.

 

Faciliteter i klinikken
Når du er kommet ind ad første glasdør i vindfanget, finder du et gæstetoilet lige først for på venstre hånd.
Efter vindfanget kommer du til venteværelset via næste dør på venstre hånd. Døren er som regel lukket for at holde på varmen, men du skal endelig bare gå ind – det er her, jeg henter dig til vores aftale.
Mens du venter, er du meget velkommen til at tage et glas vand, en kop the eller kaffe.

Aut. Psykolog Line Nør Dansted    -   Tlf.: 42 66 42 88

Truevej 11 st. 8220 Brabrand, Aarhus