Klinikken i Brabrand


Klinikkens placering
Klinikken ligger på adressen Gudrunsvej 78 2.sal, 8220 Brabrand i udkanten af Aarhus. Her er jeg en del af kontorfællesskabet “Kollektivbyen” og deler etage med andre psykologer og terapeuter. 
Klinikken er let tilgængelig med bus lige til døren samt fri parkering og nem adgang i bil fra bl.a. ringvejen og motorvejen i kort afstand herfra.
Ring endelig til mig, hvis du kommer i tvivl, om du er det rette sted – jeg kan altid træffes 15min før vores samtale.

 

Offentlig transport
Der er adskillige busser, som stopper tæt på klinikken ved stoppestedet “Sølystvej” på Silkeborgvej lige ud for storcentret City Vest. Derfra skal du blot gå op ad bakken på Tinesvej og et stykke forbi storcentret.

 

Hvis du kører hertil
GPS’en kan godt anvise forkert vej, da selve parkeringspladsen ligger ud til Tinesvej istedet for Gudrunsvej. Indtast derfor evt. “Kollektivbyen”, som jeg er en del af, eller “Gellerup Bibliotek”, som ligger på stueplan i bygningen, i GPS’en for en sikkerheds skyld.

 

Parkering
Der er fri parkering ved klinikken, ligesom der er mange parkeringspladser ved CityVest, hvis du foretrækker at holder her.

 

Ankomst til klinikken
Normalt vil foyer døren være åben i bibliotekets åbningstid, hvormed du til vores aftalte tid kan gå op ad trappen til 2.sal, hvor jeg møder dig og byder på kaffe, the og vand. Da biblioteket aktuelt er lukket grundet Covid-19, er foyerdøren tilsvarende låst. Derfor vil jeg istedet møde dig udenfor foyeren et par minutter før vores tid, så vi følges op til mit lokale.

Aut. Psykolog Line Nør Dansted    -   Tlf.: 42 66 42 88

Gudrunsvej 78, 2.sal, 8220 Brabrand, Aarhus