Klinikken i Brabrand


Klinikkens placering
Klinikken ligger på adressen Gudrunsvej 78 2.sal, 8220 Brabrand i udkanten af Aarhus. Her er jeg en del af kontorfællesskabet “Kollektivbyen” og deler etage med andre virksomheder. 
Klinikken er let tilgængelig med bus lige til døren samt fri parkering og nem adgang i bil fra bl.a. ringvejen og motorvejen i kort afstand herfra.
Ring endelig til mig, hvis du kommer i tvivl, om du er det rette sted – jeg kan altid træffes 15min før vores samtale.

 

Offentlig transport
Der er adskillige busser, som stopper tæt på klinikken ved stoppestedet på Silkeborgvej lige ud for storcentret City Vest. Derfra skal du blot gå op ad bakken på Tinesvej og et stykke forbi storcentret.

 

Hvis du kører hertil
GPS’en kan godt anvise forkert vej, da selve parkeringspladsen ligger ud til Tinesvej istedet for Gudrunsvej. Indtast derfor evt. “Kollektivbyen”, som jeg er en del af i GPS’en for en sikkerheds skyld.

 

Parkering
Der er fri parkering ved klinikken, men der kan være fyldt. Jeg anbefaler derfor parkeringspladserne ved CityVest, hvor der altid er ledige pladser.

 

Ankomst til klinikken
Den første gang vi mødes, mødes vi udenfor foyeren et par minutter før vores tid, så vi følges op til mit lokale.
Foyer døren i bygningen er gerne åben i det tidsrum, hvor jeg har aftaler, hvormed du til vores aftalte tid kan gå op ad trappen til 2.sal og ringe på dørklokken med mit navn.

 

Covid-19
Jeg sørger for at lufte ud, spritte af mellem samtaler og at stille håndsprit til rådighed. Aktuelt er smitterisikoen øget, og det er vigtigt for mig, at du er tryg ved at komme i klinikken. Ved hver aftale spørger jeg derfor, om du foretrækker, at vi bærer mundbind.

Aut. Psykolog Line Nør Dansted    -   Tlf.: 42 66 42 88

Gudrunsvej 78, 2.sal, 8220 Brabrand, Aarhus