Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig omkring uddybende oplysninger, tidsbestilling eller for en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig, og om det, jeg kan tilbyde, passer til dine behov.

 

Det kan du gøre ved både opkald og sms til tlf.nr.: 42 66 42 88. Jeg kan være svær at træffe direkte ved opkald, men hvis du lægger en besked til mig, ringer jeg tilbage, så hurtigt jeg har mulighed for det inden for de næste 24timer (eller næste hverdag, hvis du kontakter mig i en weekend eller helligdag).

 

Du har også mulighed for at kontakte mig via mail til kontakt@linedansted.dk. Af hensyn til sikkerheden omkring dine persondata bør du være obs på ikke at sende personlige oplysninger som cpr.nr. eller en beskrivelse af det, du ønsker at tale med mig om. Lad mig blot vide, at du ønsker at blive kontaktet pr. mail eller tlf. Du kan læse mere om min privatlivspolitik her.

Aut. Psykolog Line Nør Dansted    -   Tlf.: 42 66 42 88

Gudrunsvej 78, 2.sal, 8220 Brabrand, Aarhus